Ași în tenis și spectacol. Ivanisevic a rupt fileul!

Foto: Dan Bodea

Goran Ivanisevic, Mike Bryan, Andrei Pavel, Cristi Chivu și Miguel Angel Nadal, plus Adrian Ungur și Florin Mergea au făcut spectacol în demonstrativul de tenis de câmp din Sala Polivalentă, în primul eveniment de gală al primei ediții Sports Festival care se desfășoară în aceste zile la Cluj-Napoca. În fața unui public obișnuit cu înfruntări de top mondial, Ivanisevic a fost responsabilul cu voia bună. Fostul câștigător al turneului de la Wimbledon (2001) a intrat primul în arenă într-o partidă în care l-a avut de partea cealaltă a fileului pe Andrei Pavel. A fost un meci de încălzire pe care croatul l-a cedat scurt cu 2-4, 2-4. Scorul nu a contat nicio clipă pentru Ivanisevic care a demonstrat că este un veritabil entertainer. În timpul meciului a decis să schimbe terenul, apoi a invitat un copil de mingi să joace în locul lui.

Foto: Dan Bodea

Ca un prolog al meciului de fotbal dintre Generația de aur a României și Barcelona Legends, programat sâmbătă, de la ora 19:00, pe Cluj Arena, al doilea meci de tenis din Polivalentă a adus în fața publicului două perechi inedite: Adrei Pavel a făcut echipă cu fostul căpitan al echipei naționale de fotbal, Cristi Chivu, iar Mike Bryan (fost lider mondial în proba de dublu) l-a înlocuit pe Bob (fratele lui geamăn), cu Miguel Angel Nadal, una dintre legendele clubului de fotbal Barcelona. Cuplul român a jucat de la egal la egal cu perechea Bryan-Nadal, dar ultimii s-au impus cu 11-9 deși, în ajutorul lui Pavel și Chivu a intervenit Ivanisevic. Într-un moment în care Chivu era la serviciu, fostul câștigător de la Wimbledon s-a așezat pe fileu și și-a luat ”plasă”. Fileul a cedat sub greutatea croatului, iar meciul a fost întrerupt pentru remedierea problemei.

Foto: Dan Bodea

În ultimul meci al serii Adrian Ungur și Florin Mergea și-au încrucișat rachetele cu Mike Bryan și Goran Ivanisevic. A fost și cea mai disputată întâlnire, dar în aceeași notă de spectacol amical. Croatul a fost din nou la înălțime, momentele lui de relaxare fiind gustate din plin de public. Ungur și Mergea s-au impus la final cu scorul de 7-5, 4-6, 10-5, într-un meci în care câștigători au fost spectatorii. Momentul festiv l-a adus în prim-plan pe cel mai mare jucător român de tenis din toate timpurile, Ilie Năstase, acesta premiindu-i pe participanți.

Foto: Dan Bodea

Iată câteva dintre cele mai frumoase instantanee surprinse de fotoreporterul Dan Bodea la demonstrativul de tenis.

Distribuie:

Postaţi un comentariu