ASA / Fostul căpitan al lui ”U” va juca la Petrolul

Fostul căpitan al Universităţii Cluj, Dan Bucşa (foto, la minge) va evolua până la sfârşitul campionatului la Petrolul Ploieşti / Foto: Dan Bodea

Dan Bucşă şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României, ASA Târgu Mureș, și va evolua până la sfârșitul actualului campionat la Petrolul Ploiești. Oficialii grupării târgumureșene au anunțat că cele două părți au ajuns la un acrod privind rezilierea angajamentului parafat în urmă cu doar o lună de zile.

“FC Petrolul Ploieşti a ajuns, astăzi, la un acord cu jucătorul Dan Bucşă, acesta semnând un angajament cu gruparea ploieşteană valabil până la finalul actualei stagiuni. Născut pe 23 iunie 1988, Bucşă joacă pe postul de mijlocaş central, iar în Liga I a evoluat pentru Dinamo Bucureşti şi Universitatea Cluj. În cariera sa, noul jucător a mai îmbrăcat tricoul echipei germane SV Bergisch Gladbach 09, iar în returul stagiunii 2014-2015 a jucat pentru prim-divizionara maghiară Gyori ETO FC”, informează site-ul oficial al clubului Petrolul Ploieşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu