Arlauskis, Ioniță și Țucudean pleacă, vine Stoian

Foto: Dan Bodea

Imediat după terminarea sezonului la CFR va începe febra transferurilor pentru Liga Campionilor. Deja mai mulți jucători au anunțat că vor să plece de la campioana Ligii 1, iar alții nu mai sunt doriți de Dan Petrescu. Numele „grele” care nu ar spune „Nu” unui transfer sunt portarul Giedrius Arlauskis și golgheterul George Țucudean.

„După 4 campionate luate, e momentul să plec undeva, să prind ultimul tren”, a spus Arlauskis, la finalul meciului cu Universitatea Craiova. „La Constanța vreau. Sunt discuții, dar eu mai am un an aici. Nu știu ce va fi, sunt foarte fericit la Cluj”, a completat și George Ţucudean. Cel mai vehement a fost Alexandru Ioniță. Fotbalistul transferat de CFR pentru un milion de euro nu este agreat de Dan Petrescu, astfel că, viitorul lui se a contura din sezonul viitor la altă echipă.

„Nu mă încadrez deloc în stilul de joc al lui Dan Petrescu. De aceea, cel mai bine pentru mine este să plec în altă parte! Îmi doresc să joc mai mult. Mi-aș dori să mă întorc la Rapid, aș merge în primul rând ca să ajut echipa să promoveze în Liga 1. Rapid este casa mea, vreau să fac parte din noul proiect și îmi doresc chiar să-mi închei cariera în Giulești”, a spus Ioniță anunțând finalul colaborării cu CFR.

Ceilalți fotbaliști anunțați că sunt liberi să-și caute echipe sunt Adam Long, Mate Males și Ovidiu Hoban. La capitolul „veniri” în Gruia singurul nume despre care se vorbește este Ovidiu Stoian, fotbalist dat afară recent de FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu