Amical / ”U” Cluj joacă un amical cu FC Zalău

Fotbaliştii Universităţii Cluj vor disputa, joi, un amical cu FC Zalău, pe terenul din baza sportivă Clujana / FOTO: Dan Bodea

Universitatea Cluj este pe val după ce a câştigat derbyul local, scor 2-1 cu CFR, iar anztrenorul Mihai Teja a cerut conducerii clubului să găsească un adversar pentru un meci test, pentru a-şi ţine jucătorii „în priză”.

Pentru că următorul joc oficial al „Şepcilor roşii” este programat abia luni, 31 martie, alb-negri vor disputa joi, 27 martie, o partidă amicală în compania formaţiei din Liga a III-a, FC Zalău. Sălăjenii ar fi trebuit să joace vineri cu FC Maramureş Universitar Baia Mare, club radiat între timp.

Tehnicianul Universităţii va avea astfel, posibilitatea să vadă la lucru jucătorii care au evoluat mai puţin în această primăvară, iar unul dintre fotbaliştii care şi-ar putea face debutul în tricoul lui ”U” este chiar Florent Sauvadet, ultima achiziţie a „şepcilor”. Fotbalistul francez, în vârstă de 25 de ani, a fost prezentat miercuri şi a declarat că îşi doreşte o relansare a carierei la Cluj.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns într-un oraş mare, la o echipă cu fani pătimaşi. Obiectivul meu este să joc şi să o fac cât mai bine pentru a-mi ajuta echipa şi pentru a-mi relansa cariera”, a declarat Sauvadet. Din cauza incidentelor create de fani Universitatea va juca următorul meci „de acasă”, la Bistriţa, cu Gaz Metan Mediaş. Meciul amical dintre ”U” şi FC Zalău se va disputa joi, de la ora 16.30, la Baza Sportivă „Clujana”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu