Amical / “U” Cluj a învins pe FC Zalău

Noua "bijuterie" a Universităţii Cluj, Andreas Calcan (foto, în alb) a deschsi scorul în amicalul cu FC Zalău, urmează meciul cu ASA Târgu Mureş / foto: Dan Bodea

Fotbaliştii Universităţii Cluj au câştigat, marţi, primul amical din cele două programate de conducerea clubului pentru această pauză competiţională prilejuită de pregătirea echipei naţionale pentru meciurile de baraj cu Grecia. Alb-negrii s-au impus fără emoţii în faţa echipei de liga a III-a, FC Zalău, cu scorul de 4-0. La meci a asistat şi Vlad Munteanu, aflat cu această ocazie la prima acţiune în calitate de admninistrator special al clubului universitar.

Antrenorul Mihai Teja a avut oportunitatea de a rula întreg lotul de jucători în partida test cu sălăjenii. De numai zece minute a avut nevoie Calcan să deschidă scorul. Presiunea exercitată de “studenţi” s-a materializat câteva minute mai târziu printr-o lovitură de la 11 metri obţinută de Takacs, acelaşi jucător asumându-şi transformarea pentru 2-0.

În repriza secundă Mihai Teja a trimis în teren o altă garnitură dar jocul a continuat să curgă în favoarea elevilor săi care şi-au majorat avantajul pe tabela de scor, prin Abrudat care a reluat în poartă ducând scorul la 3-0. Kovacs a închis tabela după care Universitatea nu a mai forţat preferând să pună în practică o serie de “scheme” pregătite de antrenorul Teja.

“A fost un meci util pentru că am avut ocazia să-i văd la joc şi pe fotbaliştii care au evoluat mai puţin în acest campionat. Am încercat în primul rând să văd ce merge şi ce trebuie să remediem în jocul nostru. Suntem pe un trend ascendent după victoria cu Viitorul, iar jucătorii sunt foarte receptivi la antrenamente. Vineri vom întâlni un adversar mai puternic şi acela va fi un meci poate mai edificator”, a spus la finalul partidei Mihai Teja.

Distribuie:

Postaţi un comentariu