Amical / Chintoan a marcat de 5 ori pentru România

Revenită în rândul "tricolorelor" Florina Chintoan, de la "U" Alexandrion, a marcat 5 goluri în dubla amicală cu Germania / Foto: Dan Bodea

Echipa naţională feminină de handbal a României a câştigat ambele partide amicale disputate la sfârşitul săptămânii în Germania, în cadrul turmeului de pregătire în vederea participării la turneul final al Campionatului European din Ungaria şi Croaţia. Printre marcatoarele echipei naţionale în dubla cu reprezentativa Germaniei s-a numărat şi pivotul echipei ”U” Alexandrion Cluj, Florina Chintoan, cu 5 reuşite, patru în primul meci şi unul în cel de al doilea meci test.

În prima partidă „tricolorele” s-au impus cu swcorul de 27-23, la capătul unui meci în care starul României, Cristina Neagu, a fost de neoprit, interul echipei naţionale marcând nu mai puţin de 14 goluri. În al doilea amical România a obţinut o victorie aproape identică, scor 26-23. Dacă în primul joc româncele au controlat total înfruntarea cu Germania, în cel de al doilea meci test selecţionerul Gheorghe Tadici a rulat tot lotul astfel, pe lista marcatoarelor înscriindu-se 11 jucătoare.

În cadrul stagiului de pregătire de la Cluj-Napoca, „tricolorele” vor disputa alte două meciuri şcoală, între ele, la data de 3, respectiv 5 decembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu