Al treilea eșec la rând

Mihaela ani Senocico a marcat 10 goluri pentru ”U”, dar nu a putut evita un nou eșec în fața celor de la HCM Râmnicu Vâlcea/ Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a pierdut cu scorul de 27-34, meciul disputat în deplasare, cu HCM Râmnicu Vâlcea. Partida din cadrul etapei a 19-a a Ligii Naționale a fost la discreția gazdelor, de aici și victoria categorică a celor de la HCM. Trupa lui Alin Bondar a avut nevoie de aproape 5 minute ca să înscrie primul gol, și acela din aruncare de la 7 metri. Nici gazdele nu au excelat în debutul partidei. Herrero a deschis scorul în secunda 33, dar a fost avertizată cu cartonaș galben în minutul 5, la faza premergătoare aruncării de la 7 metri pentru ”U”.

Scorul a fost strâns până în minutul 10 (4-3 pentru gazde), după care HCM a început să o țină pe ”U”, constant, la 2-3 goluri diferență, pentru ca în finalul primei reprize fosta campioană să se distanțeze la 5 goluri. La pauză tabela indica 16-11 pentru gazde. Actul secund a fost mult mai animat. Clujencele au intrat pe teren decise să anihileze diferența de scor, iar partida putea căpăta o altă turnură pe final, când ”U” Cluj a revenit de la -8 la 26-29.

Mai erau doar trei minute de joc, dar două reușite ale gazdelor în doar 30 de secunde au rupt, definitiv echilibrul. A fost 34-27 la final, iar Universitatea a înregistrat al treilea eșec consecutiv în Liga Națională. Principalele marcatoare ale Universității au fost Senocico (10 goluri), Boian (5), Lazăr și Petruș (câte 4). Etapa viitoare ”U” va juca, sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la CSM Slatina.

Distribuie:

Postaţi un comentariu