Al doilea eșec pentru ”U” în fața lui Sepsi

Foto: Dan Bodea

Baschetbalistele de la Universitatea Cluj au pierdut și cel de al doilea meci în fața campioanei, în cadrul sezonului regulat al Ligii Naționale, scor 55-61. Pentru Draga Petricevic și fetele lui, înfruntarea se dorea a fi o revanșă după eșecul din manșa tur, scor 64-71, de la Cluj-Napoca. La Sfântu Gheorghe clujencele au condus aproape tot meciul, dar și-au pierdut concentrarea în ultimele minute și au pierdut și meciul.

”U” a făcut o primă jumătate de meci foarte bună și a câștigat primele două sferturi la diferență de cinci, respectiv patru puncte. Campioana a arătat însă, că are capacitatea de a reveni, în sfertul al treilea pe care l-au câștigat cu 14-13 și a terminat meciul în forță, învingând cu 61-55. Ultimele 10 minute de joc au fost un veritabil coșmar pentru ardelence.

Gazdele au făcut ce au vurt pe parchet. Au marcat din toate pozițiile și s-au apărat extrem de eficient. Toate aceste lucruri au dus la o imagine horror a tabelei de marcaj, la finalul ultimului parțial: 20-6, în favoarea gazdelor. În urma acestui succes Sepsi Sfântu Gheorghe s-a distanțat în clasamentul Ligii Naționale, în care este lider cu 29 de puncte, două peste Olimpia Brașov, respectiv patru în fața Universității Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu