Al cincilea eșec în Liga Națională pentru handbalistele de la ”U”

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Noua ediție a Ligii Naționale de handbal feminin reprezintă o nouă provocare pentru gruparea universitară din Cluj. Trupa lui Alin Bondar a înregistrat a cincea înfrângere, din tot atâtea meciuri disputate în actualul campionat, scor 25-33, în deplasare, la HC Dunărea Brăila.

Fără cea mai importantă jucătoare din istoria modernă a secției de handbal feminin, CS Universitatea (Mihaela Ani Senocico, transferată la Măgura Cisnădie), echipa clujeană a rezistat doar 11 minute în fața dunărencelor. Gazdele au deschis scorul, apoi universitarele au egalat la 2, la 4 și la 5 (în minutul 11) și cam atât a durat opoziția trupei ardelene.

Dunărea a marcat ulterior cinci goluri la rând, fără să încaseze vreunul și problema învingătoarei era clarificată încă de la jumătatea primei reprize. La pauză a fost 18-14 pentru gazde. Diferența de doar patru goluri a fost dublată până în minutul 34, iar ceea ce a urmat a fost doar un galop de sănătate pentru gruparea de la malul Dunării.

Universitarele au mai avut o răbufnire de orgoliu în ultimele șase minute ale întâlnirii când au marcat tot atâtea goluri și au încasat doar două. A fost doar o încercare de a salva impresia lăsată, per ansamblu, în disputa de la Brăila. Astfel, fetele pregătite de Alin Bondar sunt alături de Rapid București singurele care nu au obținut niciun punct în actualul campionat. Universitatea se situeaqză totuși o treaptă deasupra giuleștencelor (locul 13 din 14), datorită golaverajului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu