Adrenalină şi spectacol la Mogoşa Downhill Challenge

Mountain bike pe partia de la Mogosa

Clubul Sportiv Gravity Crew îi aşteaptă pe toţi amatorii de adrenalină, pe pârtia de la Mogoşa, la finalul acestei săptămâni, la o competiţie spectaculoasă. Este vorba despre Mogoşa Downhill Challenge, eveniment ce se va desfăşura în perioada 23-24 august, în staţiunea maramureşeană, situată la 17 kilometri de Baia Mare, pe DN 18. Competiţia se va întinde pe durata a două zile: vineri fiind programate înscrierile şi antrenamentele oficiale, iar sâmbătă – rundele de calificări şi finala.
Startul se va da de pe Vârful Mogoşa, iar sosirea se va face la baza partiei de schi, lângă lacul Bodi. Traseul de la Mogosa Downhill Challenge are o lungime de 2 kilometri şi o diferenţă de nivel de 500 de metri. El cuprinde numeroase obstacole naturale şi artificial, printre care rockgarden-ul de sus, road gap-ul de la mijloc, secţiunile cu rădăcini şi zona de off camber din pădurea de jos, dar şi alte “surprize” pentru concurenţi şi spectator deopotrivă.
Categoriile de concurs vor fi: hardtail (peste 12 ani), juniori (între 12 şi 18 ani), elite (între 18 şi 30 de ani) şi masters (peste 30 de ani).
Înscrierile se fac prin email, la adresa gravitycrew@ymail.com, iar taxa de participare este în valoare de 60 de lei
Fiind o competiţie de sport extreme, concurenţii sunt obligaţi să aibă echipament de protecţie, respectiv cască integrală/ full face, protecţie pentru coloana vertebrală şi protecţii pentru genunchi.

Foto (c) Flow Ride 2

Distribuie:

Postaţi un comentariu