Adi Falub confirmă discuțiile cu Steaua. De vineri va fi antrenorul roș-albaștrilor

Foto: Dan Bodea

Antrenorul clujean Adrian Falub, ultima oară la Concordia Chiajna, va fi instalat pe banca echipei CSA Steaua, la sfârșitul acestei săptămâni. Comandantul clubului, Pompiliu Bixi Mocanu, a declarat că Falub va avea libertate totală la CSA.

„S-a făcut o analiză și am ajuns la el în primul rând datorită rezultatelor pe care le-a avut. Este un antrenor cu experiență, care știe ce înseamnă să promovezi o echipă din Liga 3 în Liga 2, respectiv din Liga 2 în Liga 1. Am pus la punct toate aspectele, inclusiv lotul de jucători. El se va ocupa și de aducerea unor jucători. Suporterii cred că trebuie să aprecieze seriozitatea domnului Falub. Vineri va ajunge la București, el acum este la Cluj. Ne-am pus de acord, în mod normal nu mai poate interveni nimic”, a comentat comandantul clubului CSA Steaua, Pompiliu Bixi Mocanu, pentru Pro Sport.

Contactat de Transilvania Reporter Adi Falub a confirmat interesul Stelei și că vineri va avea loc discuția decisivă. „Am discutat cu cei de la Steaua, dar știți cum e, până nu se semnează rămânem la stadiul de discuții. Proiectul lor este unul bun, știu ce înseamnă Steaua și ce reprezintă acest club în istoria sportului românesc. Știu ce suporteri are această echipă, știu la ce mă duc. Sunt liber de contract și vreau să-mi fac meseria. Vineri voi fi la București”, a spus Falub.

Echipa de fotbal CSA Steaua evoluează în Liga 4 București și a ratat doi ani la rând accederea în Liga 3. După demisiile lui Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan (cei doi au condus echipa în sezonul precedent), oficialii CSA au discutat cu mai mulți antrenori, între care Gabi Balint, Rică Neaga și Basarab Panduru, dar au fost refuzați.

Adrian alub are 47 de ani și este antrenorul care deține recordul de promovări din Liga 2 în Liga 1. ”U” Cluj, Unirea Alba Iulia, FCM și ASA Târgu Mureș sunt echipele cu care antrenorul clujean a realizat aceste performanțe. Fostul fotbalist are în palmares și o finală de Cupa României. În 2015, în calitate de antrenor al Universității Cluj, Falub a disputat ultimul act al Cupei, pierdut în fața celor de la FCSB.

În 2017 a fost instalat pe banca Universității Cluj, echipă pe care a promovat-o în Liga 2, dar a fost ulterior demis de conducerea „Șepcilor roșii”. La începutul anului a preluat-o pe Concordia Chiajna, dar nu a reușit să salveze echipa de la retrogradare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu