Achiziții pentru viitor

Internaționalul U20 Tiberiu Both va evolua din această primăvară la Universitatea Cluj / sursafoto: arhiva personală

Conducerea secției de rugby a CS Universitatea Cluj a obținut acordul omologilor de la CS Mănăștur pentru jucătorii Dan Băgăcean și Tiberiu Both. Cei doi sportivi vor evolua, începând cu partea a doua a sezonului 2017/2018, la echipa universitară, în SuperLiga Națională. Dan Băgăcean este căpitanul echipei CS Mănăștur, evoluează pe poziția de flanker și abia a împlinit 20 de ani.

Înainte de transferul la ”U” Dan Băgăcean (foto, în centru), a fost căpitanul echipei CS Mănăștur / foto: arhiva personală

Tiberiu Both este component al echipei naționale sub 20 de ani a României, unde este pregătit de Horea Hîmpea, antrenor principal la Universitatea Cluj. Tiberiu va împlini 20 de ani la data de 30 noiembrie anul acesta. ”Este șansa lor să facă pasul spre SuperLiga Națională, să evolueze la cel mai înalt nivel. Sunt jucători crescuți în Cluj-Napoca, își doreau să joace pentru Universitatea. Le dorim mult succes și sper ca ei să fie exemple și pentru ceilalți jucători ai noștri”, a declarat Lorin Cantor, președintele CS Mănăștur.

Distribuie:

Postaţi un comentariu