Tamaș la Cluj: a venit, a băut, a plecat!

Exact o săptămână a rezistat Tamaş la CFR Cluj, din 9 până în 16 octombrie, S-a îmbătat şi a fost dat afară / sursa foto: cfr1907.ro

Conducerea clubului CFR Cluj a anunţat, miercuri, încetarea raporturilor contrctuale cu fostul internaţional Gabriel Tamaş.

Măsura luată de oficialii grupării din Gruia vine după ce fotbalistul a fost identificat pe camerele de supraveghere dintr-un club de manele, unde acesta, împreună cu Florin Costea, fotbalist legitimat şi el la CFR, au fost surprinşi consumând băuturi alcoolice, iar pe finalul înregistrării video se poate vedea cum cei doi jucători sunt evacuaţi de oamenii de ordine după ce Tamaş şi Costea ar fi făcut scandal.

Gabriel Tamaş a fost legitimat la CFR în data de 9 octombrie şi a apucat să facă doar câteva antrenamente sub comanda lui Petre Grigoraş, fără să evolueaze într-un meci oficial.

Tamaş a fost implicat în urmă cu o săptămână într-un alt scandal, într-un local din Bucureşti, unde l-a bătut pe rapidistul Daniel Pancu, tot în urma unei beţii.

În mod ironic, ediția în engleză a site-ului oficial al CFR îi urează lui Tamaș bun venit:

Clipboard01

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu