A patra victorie la rând. CFR – Hermannstadt 3-0

Foto: Dan Bodea

CFR s-a impus fără emoții în fața formației FC Hermannstadt, scor 3-0, și și-a confirmat statutul de favorită a întrecerii interne de fotbal. Meciul a început în nota obișnuită de tatonare, doar că fotbaliștii lui Dan Petrescu nu au avut nevoie decât de un sfert de oră pentru a deschide scorul.

În minutul 14 Păun a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat câțiva adversari și a șutat fără speranțe pentru Cristiano. La 1-0 gazdele au redus brusc din turație, iar oaspeții au încercat să dea o replică rapidă. Caiado a șutat periculos din interiorul careului de 16 metri, iar Mureșan a scos cu capul de pe linia porții.

Până la pauză vișiniii au mai cerut un penalti după un contact între Romario Pires și Țucudean. Arbitrul a lăsat însă jocul să continue și la cabine gazdele au intrat în avantaj minim. Tot oaspeții au avut prima oportunitate în debutul actului secund când Jo a șutat periculos de la aproximativ 20 de metri, dar Vâtcă a respis spectaculos.

Feroviarii au continuat să presteze jocul lor obișnuit, la trecerea timpului și sibienii au făcut eforturi să ajungă periculos la poarta lui Vâtcă. În minutul 82 Petrescu a prins un șut frumos de la marginea careului de 16 metri, însă mingea a lovit bara transversală. Două minute mai târziu Omrani a luat și el la țintă bara lui Cristiano, iar Costache, pe fază, a împins mingea în poartă.

Scorul final a fost stabilit de Omrani (min. 89) care a transformat o lovitură de la 11 metri, după un fault asupra lui Hoban în suprafața de pedeapsă. CFR s-a impus sec și a urcat, temporar pe prima poziție a clasamentului. Pentru trupa feroviară urmează returul cu Celtic Glasgow, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În tur, disputa s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu