A început spectacolul în Cupa Liceelor NeuronKid

Echipa de fotbal a Liceului Gheorghe Lazăr (foto, în alb) a stabilit scorul primei zile, 12-0 contra celor de la Anghel Saligny, în Cupa Liceelor NeuronKid

Ediţia a XI-a a Cupei Liceelor NeuronKid la fotbal a început astăzi, la ora 9:00, pe terenurile Bazei Sportive Napoca din cartierul Gheorgheni. Legendarul fotbalist al Universităţii Cluj, Remus Câmpeanu, a fost cel care a deschis cea de-a XI-a ediţie a Cupei Liceelor NeuronKid. Unul dintre cei doi marcatori ai golurilor prin care “U” a câştigat, în 1965, Cupa României a fost prezent alături de cei care îşi doresc să-i calce pe urme.

Majoritatea partidelor din prima zi a competiției au fost extrem de disputate, mai ales pentru că fiecare elev care a intrat în teren şi-a dorit să lase o impresie cât mai bună. Conduşi de pe margine de profesorii de sport, care pentru două săptămâni şi-au luat “haina” de antrenori de fotbal, liceenii au dat tot ce au avut mai bun pentru a ieşi învingători. Echilibrul partidelor a fost ţinut exemplar de către cei doi arbitri de Liga I, Dan Dreve şi Horaşiu Felnic.

Cel mai disputat meci al zilei a fost confruntarea dintre Liceul de Informatică şi Liceul Economic. Prima repriză le-a aparţinut celor de la Info, care aveau avantaj minim la pauză. Elevii de la Economic au revenit, însă, mai motivaţi după pauză şi au restabilit egalitatea, meciul încheindu-se cu scorul de 1-1. La polul opus a stat partida Gheorghe Lazăr – Anghel Saligny, încheiată cu victoria liceenilor de la G. Lazăr, scor 12-0. Prin acest succes, elevii de la Pedagogic şi-au depus serios candidatura pentru un loc în fruntea ierarhiei.

[stextbox id=”custom”]Iată rezultatele complete înregistrate, astăzi, în prima zi a Cupei Liceelor NeuronKid:
Ana Aslan – Lucian Blaga 1-4
Tehnofrig – Avram Iancu 4-0
Alexandru Borza – Onisifor Ghibu 4-2
Informatică – Economic 1-1
Energetic – Emil Racoviţă 2-6
George Coşbuc – Nicolae Bălcescu 1-3
Gheorghe Lazăr – Anghel Saligny 12-0
Transporturi – Victor Babeş 8-2[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu