A doua victorie pentru ”U”

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj a obținut al doilea succes din actualul campionat, scor 67-64, în meciul disputat la Târgu Mureș în compania formației locale BC Sirius. Vecine de clasament, cele două formații au oferit un meci extrem de încrâncenat, cu multe momente de suspans. Gazdele au început mai bine și au înscris 5 puncte consecutive, dar aveau să se vadă repede egalate de fetele lui Dragan Petricevic.

Mureșencele nu au renunțat și s-au distanțat din nou la 6 puncte, dar clujencele au reușit să reintre în meci, ba chiar să termine primul sfert în avantaj, scor 20-16. Aproximativ la fel s-au derulat lucrurile și în parțialul doi, cele două echipe arătând că sunt dispuse să-și sacrifice toate resursele de energie pentru a controla partida. La pauza mare s-a intrat la scorul de 34-33 în favoarea gazdelor. Încurajate de revenirea de pe tabela de marcaj, din prima parte a confruntării, mureșencele au încercat să mărească ecartul și și-au adjudecat sfertul al treilea cu 18-15.

Clujencele nu au cedat și au intrat pe teren decise să întoarcă rezultatul și au reușit să egaleze la 52, după care ambele formații s-au succedat la conducere. Leslie Vorpahl a avut o evoluție impecabilă și și-a condus echipa spre al doilea succes stagional. Americanca a fost de altfel, cea mai bună jucătoare a Universității cu 27 de puncte marcate, 3 recuperări și 5 pase decisive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu