A doua victorie a sezonului pentru voleibalistele Universității Cluj

Victoria cu Medicina Tg. Mureș le-a adus voleibalistelor de la “U” Cluj o vacanță de iarnă mai liniștită / Foto: Dan Bodea

Echipa de volei feminin, “U” NTT Data Cluj și-a luat rămas bun cu o victorie de la puținii spectatori prezenți, vineri seara, în tribunele Sălii Sporturilor “Horia Demian” din Cluj Napoca. Universitarele s-au im pus cu scorul de 3-0 (25-15, 25-16, 25-21), cu CSU Medicina Tg. Mureș, în ultimul meci al acestui an. A fost a doua victorie din acest sezon pentru echipa clujeană, oaspetele opunând o oarecare rezistență abia în a doua jumătate a setului al treilea.

Cu Adina Stanciu, Adriana Răileanu, Raluca Bucur, principalele realizatoare ale echipei, “U” Cluj și-a făcut o pauză de iarnă liniștită, întrecerea diviziei A1 urmând a fi reluată în 13 ianuarie 2018, când voleibalistele pregătite de Ciprian Dărnescu și Luminița Trombițaș au programată o deplasare la CSM Volei Blaj Alba. Pentru “U” NTT Data Cluj au mai jucat în acest meci, Carmen Dărnescu, Iris Porca, Angelica Podină, Mihaela Pamfil, Sabina Miclea, Alexandra Bara, din lot mai făcând parte, Paula Tarța, Alexandra Ariton, Denisa Mocar.

Rezultatele “U” NTT Data Cluj în acest sezon:
1-3 (deplasare) CSU Medicina Tg. Mureș
0-3 (acasă) CSM Volei Blaj Alba
0-3 (d) Știința Bacău
0-3 (a) ACS Agroland Timișoara
0-3 (d) CSM Lugoj
1-3 (d) Dinamo București
3-2 (a) Penicilina Iași
0-3 (d) CSM București
0-3 (d) CSM Târgoviște
3-0 (a) CSU Medicina Tg. Mureș

Postaţi un comentariu