A doua înfrângere la rând pentru U-BT

Foto: Dan Bodea

Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj, nu se regăsește în acest final de campionat. Trupa lui Mihai Silvășan a pierdut al doilea meci la rând în Top 6, scor 79-83, cu BC SCM Timișoara. Oboseala acumulată pe parcursul întregului sezon începe să se resimtă. Dovadă este tocmai rezultatul de la Timișoara. Din cele cinci dispute stagionale, eșecul de miercuri este primul pentru U-BT în fața celor de la BC SCM. Deși nici gazdele nu aveau un moral foarte ridicat înaintea confruntării cu alb-negri, au reușit să treacă mai ușor peste înfrângerea de la Oradea și au început meciul bine. Primul sfert s-a dus repede și s-a terminat cu scorul de 22-12 în favoarea gazdelor.

Următoarele 10 minute au fost ceva mai echilibrate însă, jocul clujenilor începe să scârțâie, iar gazdele intră la cabine cu un avans de 13 puncte (scor 45-32). Abia la revenirea pe parchet clujenii au arătat ca o echipă capabilă să întoarcă meciul, dar a ținut doar 10 minute. Deși și-au adjudecat sfertul al treilea (15-25), băieții lui Silvășan l-au cedat pe ultimul și meciul s-a terminat 83-79 în favoarea bănățenilor. ”Este o nouă înfrângere dureroasă pentru noi, a fost evident că Timișoara a fost mai motivată, au început meciul așa cum trebuie și noi din nou nu am avut acea intensitate despre care tot vorbim.

Ca și la meciul cu Steaua, a trebuit să revenim de la o diferență mare, astăzi au fost cred 15 puncte. Sunt niște probleme pe care trebuie să le rezolvăm. A apărut o oboseală mentală firească după atâtea jocuri, însă nu o tratăm ca pe o scuză, ea este normală, dar trebuie să trecem peste ea! Trebuie să luptăm împreună pentru a depăși acest moment dificil, dacă strângem rândurile și luptăm împreună, vom avea succes! Eu sunt însă convins că avem cu toții acea mentalitate de învingători și că vom încerca să găsim soluțiile cele mai bune”, a declarat la finalul meciului Mihai Silvășan, conform site-lui u-bt.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu