Cupa României / Calificare fără emoţii pentru ”U” Jolidon

Fără să forţeze Mihaela Ani Senocico şi-a etalat "clasa" în victoria, scor 33-23, în faţa celor de la CSU Neptun Constanţa, în optimile Cupei României la handbal feminin / FOTO: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal ”U” Jolidon Cluj s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând fără niciun fel de emoţii de formaţia CSU Neptun Constanţa, cu scorul de 33-23. Meciul a fost la discreţia „studentelor” care şi-au permis luxul de a nu forţa nicio clipă, în condiţiile în care echipa oponentă s-a bazat pe un lot retrâns de jucătoare din cauza numeroaselor indisponibilităţi.

Mihaela Ani Senocico a fost principala marcatoare a partidei, cu 11 reuşite, urmată fiind în acest top neoficial de Florina Chintoan cu 9 goluri marcate. Joi, ”U” Jolidon Cluj va înfrunta formaţia SCM U Craiova, în faza sferturilor de finală ale întrecerii, de la ora 19:00. Oltencele sunt calificate direct în această fază şi au avantajul de a fi avut o zi liberă. Turneul final al Cupei României se desfăşoară în Sala Polivalentă din Târgovişte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu