”U” Cluj s-a calificat în 16-imile Cupei. A avut jucător eliminat și a marcat în prelungiri

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câștigat disputa cu CSC Sânmartin, scor 2-1, într-un meci din faza a IV-a a Cupei României și s-a calificat în faza 16-imilor, acolo unde intră în competiție și echipele din prima ligă. Alb-negrii au deschis repede scorul, prin George Florescu (min. 11), și nimic nu anunța evoluția haotică a universitarilor din următoarea oră de joc.

Gazdele nu au „căzut” după primirea golului, ba chiar au restabilit egalitatea în minutul 26, prin Florin Pop care a înscris printr-o deviere din 9 metri. Nici golul încasat nu i-a trezit pe clujeni care au continuat să joace la întâmplare, fără să-și creeze măcar o ocazie importantă de a trece din nou în avantaj.

Nici după pauză cele două echipe nu au fost deloc mai inspirate. Pentru gazde, rezultatul înscris pe tabela de scor (1-1) era deja o mică victorie, iar bihorenii s-au gândit un pic prea devreme că ar putea să ducă meciul în prelungiri. În minutul 65 Rafa Miranda a încasat al doilea cartonaș galben și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

În 10 oameni „Șecpile roșii” au pus, treptat, stăpânire pe joc și astfel au apărut și primele ocazii la poarta gazdelor. Golul izbăvitor a venit în minutul 90+1 din gheata lui Carol Taub. ”U” Cluj s-a calificat în faza următoare a Cupei României și așteaptă tragerea la sorți care va avea loc, joi, la Casa Fotbalului. Cu din 16-imi intră în joc și echipele din Liga 1, „Șepcile roșii” vor înfrunta, aproape sigur, o echipă din primul eșalon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu