11 etape de suspendare pentru Petrescu și alţi trei jucători

Foto: Dan Bodea

Comisia de disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a anunțat sancțiunile dictate împotriva lui Dan Petrescu, Alexandru Păun, Cosmin Vâtcă și Mario Camora după meciul Astra Giurgiu – CFR, încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2. Cea mai mare suspendare a primit-o antrenorul Dan Petrescu, 4 etape. În plus, acesta va plăti și o amendă de 6.500 de lei.

Tehnicianul campioanei a fost eliminat de centralul Sebastian Colţescu, înjurat ca la ușa cortului de către Petrescu. Antrenorul CFR-ului a avut o nouă ieșire incalificabilă după ce Pereira fusese avertizat cu un cartonaș galben pentru un cot aplicat unui adversar. Câte trei etape de suspendare ai primit și Alexandru Păun, tot pentru injurii la adresa brigăzii de arbitri, și Cosmin Vâtcă, portarul fiind eliminat după o intervenție violentă asupra unui adversar.

Cel mai bine a ieșit căpitanul Mario Camera. Fundașul feroviarilor a fost și el eliminat după o reacție nervoasă. Oficialii CFR-ului au anunțat că vor face apel și că vor cere reducerea sancţiunilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu