”U” Cluj dă semne de oboseală

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj a pierdut al șaselea meci stagional, scor 56-57, în fața formației CS Târgoviște, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii Naționale, faza sezonului regulat. Gazdele au început clasic pentru o echipă ce-și dispută meciul pe teren propriu. Primele 10 minute le-au aparținut în totalitate, iar scorul primului parțial le-a fost favorabil 17-11.

Clujencele au demonstrat în repetate rânduri că sunt capabile să întoarcă rezultatele defavorabile și exact asta au făcut și la Tâtgoviște, în sfertul al doilea. (18-10, pentru ”U”). Intrate la cabine în avantaj de un coș (două puncte), universitarele au părut să știe ce au de făcut pentru a-și păstra minimul avantaj de pe tabela de scor. Al treilea sfert s-a terminat la egalitate (15-15) și spectatorii din Sala Sporturilor din Târgoviște se pregăteau de o repriză suplimentară.

În ultimele 10 minute jocul a fost echilibrat, presărat cu multe greșeli și de o parte și de cealaltă, iar coșul marcat în ultima secundă de gazde le-a adus acestora și victoria în fața Universității. Echipa lui Dragan Petricevic se menține pe locul trei în clasamentul Ligii Naționale, cu doar o etapă înaintea finalului sezonului regulat. După disputarea ultimelor meciuri, campionatul se va împărți în două. Primele șase echipe vor juca fiecare cu fiecare, pentru stabilirea echipei campioană.

Distribuie:

Postaţi un comentariu