”U” Cluj dă semne de oboseală

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj a pierdut al șaselea meci stagional, scor 56-57, în fața formației CS Târgoviște, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii Naționale, faza sezonului regulat. Gazdele au început clasic pentru o echipă ce-și dispută meciul pe teren propriu. Primele 10 minute le-au aparținut în totalitate, iar scorul primului parțial le-a fost favorabil 17-11.

Clujencele au demonstrat în repetate rânduri că sunt capabile să întoarcă rezultatele defavorabile și exact asta au făcut și la Tâtgoviște, în sfertul al doilea. (18-10, pentru ”U”). Intrate la cabine în avantaj de un coș (două puncte), universitarele au părut să știe ce au de făcut pentru a-și păstra minimul avantaj de pe tabela de scor. Al treilea sfert s-a terminat la egalitate (15-15) și spectatorii din Sala Sporturilor din Târgoviște se pregăteau de o repriză suplimentară.

În ultimele 10 minute jocul a fost echilibrat, presărat cu multe greșeli și de o parte și de cealaltă, iar coșul marcat în ultima secundă de gazde le-a adus acestora și victoria în fața Universității. Echipa lui Dragan Petricevic se menține pe locul trei în clasamentul Ligii Naționale, cu doar o etapă înaintea finalului sezonului regulat. După disputarea ultimelor meciuri, campionatul se va împărți în două. Primele șase echipe vor juca fiecare cu fiecare, pentru stabilirea echipei campioană.


Publicitate

Postaţi un comentariu