Revelion „intergalactic” în Piața Unirii. Primul eveniment al Capitalei Europene a Tineretului îi așteaptă cu surprize pe clujeni

foto: Dan Bodea

Trecerea în 2015 înseamnă în acest an pentru Cluj-Napoca și primul eveniment al Capitalei Europene a Tineretului, titlu care va fi marcat pe tot parcursul anului viitor prin circa 1500 de evenimente. Tocmai de aceea, Primăria și Federația Share au pregătit în Piața Unirii un revelionul „intergalactic” care va culmina cu un concert special al trupei daneze The Asteroids Galaxy Tour. Sigur vor fi și multe alte surprize pentru clujeni.

Programul oficial al nopții de 31 decembrie-1 ianuarie cuprinde:

22:00 Costi Cămărășan Band
23:00 The Asteroids Galaxy Tour
00:00 Artificii & show special de lumini
00:30 Muzicanții Band

The Asteroids Galaxy Tour, trupa indie originară din Danemarca, abordează genurile pop, psychedelic pop, acid jazz și promit o seară excepțională la Cluj-Napoca pe 31 decembrie.

Totodată clujenii pot să sărbătorească Revelionul și în mișcare pe patinoarul din Piaţa Unirii. Intrarea va liberă atât în Ajunul Anului Nou, între orele 10.00 – 15.30, cât şi pe tot parcursul evenimentelor organizate de Revelion.

Și pentru că trecerea în noul an nu se poate face fără o cupă de șampanie, pentru cei care vor să își ureze ”La mulți ani!” în Piața Unirii, municipalitatea a pregătit 700 de sticle de șampanie.


Publicitate

Postaţi un comentariu