Puștanii dau cluburile de fițe pe Beach Party

Petrecerea se organizează în fiecare vineri seara
eepurl.com

Dacă e vară și cald afară, tinerii Sătmarului se înghesuie la finalul fiecărei săptămâni la petrecerile de pe plajă. Cum ne aflăm la 900 de kilometri de plajele autentice, nisipul din interiorul ștrandului din municipiul reședință de județ, Nord Vest Termal Park,  pare numai bun pentru o petrecere în picioarele goale, lângă boxele din care răsună zeci de decibeli.

Weekend de weekend, tinerii Sătmarului aleg atmosfera unui ”Beach Party” în dauna cluburilor centrale, în condițiile în care nu au acces la ”Pool Party-urile” exclusiviste. O plajă mare, trei baruri, o terasă superioară, lumini, muzică electronică şi multă voie bună sunt ingredientele principale ce fac din aceasta o petrecere de la care tinerii nu se dau duși decât la orele mici ale dimineţii.

Atmosfera vibrantă este creată şi susţinută de barmanii locaţiei, care îi servesc pe cei prezenţi cu cele mai în vogă băuturi. Tinerii fac cozi în aşteptarea unor cocktail-uri Bloody Mary sau Sex on the Beach. Nu lipsesc nici cluberițele, care nu renunţa la tocurile înalte nici măcar pe nisip.

Clienţii fideli ai Beach Party-ului sunt de părere că odată ce ai păşit pentru prima dată acolo e imposibil să nu vrei să te întorci şi a doua oară.

„Nu poţi să nu te simţi bine aici, atmosfera este una electrizantă și nu te lasă să părăseşti ringul de dans “, ne-a declarat un petrecăreţ.

 

TEXT: Sergiu Podină

beach-party-satu-mare-(2)

beach-party-satu-mare-(4)

beach-party-satu-mare-(8)
 beach-party-satu-mare-(9)

 

beach-party-satu-mare-(11)

 

beach-party-satu-mare-(10)

Postaţi un comentariu