Pagina de Facebook a primarului Coica, blocată de “adversarii politici”

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a rămas fără cont şi pagină de Facebook, acestea fiind blocate de administratorii reţelei de socializare ca urmare a sesizărilor “adversarilor politici”.

Primarul a declarat că pagina i-a fost blocată şi a primit o solicitare de informaţii personale, însă nu doreşte să le furnizeze reţelei de socializare, probabil pentru că nu are încredere suficientă că informațiile vor fi păstrate în siguranță.

„Vă anunț că în acest moment nu mai am pagină de Facebook. Mi-a fost blocată din cauza adversarilor mei politici a “găştii de aur”, mai exact. Îi anunţ de pe acum pe sătmăreni că nu voi renunţa la acest mod de comunicare cu ei şi-mi voi crea o nouă pagină cât de curând”, a afirmat primarul Dorel Coica. Totodată primarul a afirmat că i-au fost solicitate, de către cei de la Facebook, o serie de informaţii personale, pe care însă a refuzat să le ofere. Surse din mediul politic sătmărean afirmă că adversarii la care se referă edilul sătmărean sunt membrii organizaţiei judeţene a PDL. Este vorba se pare de pedeliştii Sergiu Băbăşan, Petre Mureşan şi Claudiu Ardelean.

1 Comentariu

  1. Viva spune:

    Dn-ul Dorel Coica Minte. Si-a dezactivat singur contul facebook la sfatul prietenilor.

Postaţi un comentariu