Mii de motocicliști și adrenalină la Tășnad. Meniu surpriză pentru participanți

Peste 2.000 de iubitori de adrenalină pe două roţi şi proprietari de motociclete care mai de care mai puternice s-au adunat de vineri, 6 septembrie, la Tășnad, la festivalul moto „Dust Riders Moto Fest“. Ajunsă la a doua ediție, sărbătoarea ține trei zile și adună pasionați de motociclete din toată Transilvania.

A doua ediţie a festivalului moto „Dust Riders Moto Fest“ se desfăşoară în acest sfârșit de săptămână în campingul din spatele ştrandului din Tăşnad, organizatorii promițând un program diversificat, atât pe scena muzicală cât şi pe latura motociclistică. Concerte rock, irish, folk şi blues, multiple concursuri cu premii, parade moto, proiecţii audio-video, beat-box, tombole, tatuaje temporare, poligon cu arme de airsoft şi o mulţime de alte surprize îi așteaptă pe toți participanții. Noutatea acestei ediții este expoziţia de motoare şi maşini de epocă cu invitaţi speciali din Tăşnad, Satu Mare, Târgu Mureş și Sighetul Marmaţiei.

Radu Budcovan, preşedintele Dust Riders din Tăşnad şi organizator al evenimentului, este foarte încrezător în reuşita festivalului. Echipa de motociclişti Dust Riders din Tăşnad se aşteaptă ca numărul participanților să crească cu aproximativ 1000 față de anul precedent.

„Invităm toţi motocicliştii şi pasionaţii de motociclete la festival. Pentru ca toată lumea să se simtă bine, anul acesta am hotărât să facem ceva special în loc de focul de tabără, şi anume să confecţionăm o plită imensă pe care putem să ne prăjim cu toţii feliile de pâine cu ulei şi usturoi, numai bune pentru a putea savura berea rece şi distracţia din plin“, ne-a declarat Radu Budcovan.

Trupele cele mai aşteptate sunt Ad Hoc din Bucureşti, care va încânta publicul cu muzică medievală, şi trupa Selfish Murphy, din Sfântu Gheorghe, care va susţine un concert de muzică irlandezo-celtică.

Printre trupele care vor mai urca pe scenă în cele două seri de festival se numără: Pandora (Metal), Sanctuar (Metal), Black River Blues Bând (Blues), Random (Pop Rock), Beck Slash (Rock), Tudor Todut (Bon Jovi), Celtic Fire (Dansuri Irlandeze), David Bobb (Beat-box).

Preţul unui bilet este de 15 lei pe zi, iar pe întregul sfârşit de săptămână este de 25 lei. Toți participanţii care se vor stabili cu corturile de vineri în zona special amenajată vor primi o porţie de bogracs gratuită.

Sergiu Podină


Publicitate

Postaţi un comentariu