Let’ s Do It, Romania! Peste 1.500 de sătmărenii, aşteptaţi la marea curăţenie

Sursa foto: blog.letsdoitromania.ro

Peste 1.500 de voluntari din Satu Mare s-au înscris până acum pentru a participa sâmbătă la marea curăţenie de o zi care va avea loc la nivel naţional sub genericul „Let’ s Do It, Romania”.

Bianca Durkovics, coordonatoarea pentru Satu Mare spune că în cea mai mare măsură voluntarii înscrişi sunt din mediul rural, în timp ce din municipiul Satu Mare vor participa câte 100 de elevi de la Colegiile Naţionale „Mihai Eminescu”, „Ioan Slavici” şi „Doamna Stanca”, respectiv Grupul Şcolar „I.C. Brătianu”. Echipa Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare va participa cu 20 din cei 37 de angajaţi şi, la fel ca în anii trecuţi, va culege deşeurile de pe marginile drumului care duce în comuna Lazuri.

Înscrierea participanţilor va avea loc sâmbătă, începând cu ora 8:00, pe platoul din Piaţa „25 Octombrie”, iar de la ora 9:00 se va da startul deplasărilor în teritoriu, urmând a se acţiona în zone precum pădurile Nucilor,   Noroieni şi Cioncheşti, dar şi în Botiz, Vetiş sau Lazuri.

Organizatorii locali ai „Let’ s Do It, Romania” vor asigura sacii menajeri şi mănuşile de protecţie pentru toţi participanţii.


Publicitate

Postaţi un comentariu