Dispută între consilierii judeţeni. Virgil Enătescu despre Eva Mărginean: Sunteţi un hibrid!

Monumentul Ostaşului Român din municipiul Care a fost cauza disputei iscate luni între doi consilieri, la punctul Diverse din cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Satu Mare.

Cel care a dat tonul a fost consilierul PNL Virgil Enătescu.  Fără să cunoască situaţia actuală, respectiv faptul că monumentul se află deja în plină restaurare şi că lucrările urmează să fie încheiate înainte de Ziua Armatei, consilierul PNL l-a atacat dur pe primarul Careiului, Eugen Kovacs, pe care l-a acuzat că, neluând măsuri de conservare a obiectivului îl discriminează pe Vida Geza, autorul lucrării monumentale.

De loc din Carei, consiliera UDMR Eva Mărginean a intervenit:

„Vă rog să nu umblaţi cu aprecieri mincinoase dacă nu ştiţi că au început lucrările de restaurare a monumentului”! – a declarat Eva Mărginean.

Supărat, Virgil Enătescu i-a răspuns consilierei:

„Pe mine să nu mă faceţi mincinos! Învăţaţi să vă comportaţi, dar probabil că nu puteţi face asta deoarece dumneavoastră sunteţi un hibrid”!

După ce a recunoscut că singurul adevăr din intervenţia lui Virgil Enătescu este cel cu privire la omiterea Monumentului Ostaşului Român de pe harta Careiului, pentru a evita încingerea şi mai aprigă a spiritelor, preşedintele Adrian Ştef a declarat închisă şedinţa.

1 Comentariu

  1. RSI spune:

    Enatescu este un jid spurcat

Postaţi un comentariu