Campania Cutia Timpului, la Carei

Castelul Karoly din Carei

Muzeul Municipal şi Direcția de Cultură Sport şi Turism din Carei, cu sprijinul SC Steiger SRL, invită careienii să participe la campania denumită „Cutia Timpului”.

Pentru a contribui la reuşita campaniei, oricine poate aduce un obiect – fotografie, document, desen, vedere, CD, etc., care are legătură cu persoana în sine, cu familia sa, ori cu municipiul Carei (cu condiţia să fie actuale, adică din intervalul 2010 – 2013). Acestea vor fi depozitate în Cutia Timpului, care va fi amplasată pentru într-un loc marcat din cadrul parcului dendrologic. Obiectele depuse vor fi păstrate în Cutia Timpului 20 de ani, iar prin intermediul lor generaţiile viitoare vor putea descoperi Careiul din zilele noastre.

Toți cei care doresc să aducă obiecte sunt rugați să se prezinte până în data de 30 septembrie la Muzeul Municipal din Carei, situat în castelul Károlyi, bulevardul 25 Octombrie, nr.1 sau la biroul Direcției de Cultură Sport și Turism, din incinta castelului, sala 26. Alte informații pot fi obţinute la numărul de telefon 0261.864.981.

Postaţi un comentariu