Încă două infracţiuni în panificaţie, descoperite de poliţiştii sălăjeni. O autoutilitară ce transporta pâine, confiscată

Poliţiştii stau cu ochii pe firmele de panificaţie (Foto enational.ro)

După ce în perioada 1 – 6 septembrie poliţiştii sălăjeni au depistat trei infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul panificaţiei, alte două cazuri au fost identificate în judeţ în perioada 9 – 13 septembrie.
Potrivit reprezentanţilot Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în perioada 9 – 13 septembrie, în cadrul acţiunii de prevenire şi combatere a ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie, poliţiştii sălăjeni au efectuat 41 de controale la societăţi comerciale şi persoane fizice, şi au verificat 119 mijloace de transport. Cu această ocazie au constatat două infracţiunide evaziune fiscală şi au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, în sumă de 3360 de lei. De asemenea, oamenii legii au indisponibilizat o autoutilitară aparţinând unei firme din judeţul Maramureş, care a fost identificată în trafic transportând pâine fără documente justificative. Pe lângă autoutilitară, a fost confiscată şi pâinea în valoare de 481de  lei.
La acţiuni au participat 97 de poliţişti: 10 din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, 58 poliţişti de ordine publică, 20 de poliţişti rutieri şi 9 de la transporturi feroviare.


Publicitate

Postaţi un comentariu