„Diferenţele ireconciliabile” care ucid dragostea vedetelor

Încă o dovadă că, la Hollywood, iubirea adevărată există doar pe ecran: unul dintre cele mai frumoase şi mai iubite cupluri, botezat de presă ”Brangelina”, se destramă. În ciuda ”chimiei” dintre ei şi a faptului că au construit împreună o familie extraordinară, timp de 12 ani, Angelina Jolie şi Brad Pitt se despart. Chiar şi între cei doi, care păreau perfecţi unul pentru celălalt, s-au ivit celebrele „diferenţe ireconciliabile”, cauza ce desparte mai toate cuplurile de vedete.

Nu sunt nici primii, nici ultimii care distrug imaginea cuplului perfect, totuşi. La Hollywood pare că se trăieşte mai intens, iar de multe ori, viaţa vedetelor este mult mai interesantă decât filmele în care joacă acestea.

Brad şi Angelina

Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 – 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Johnny Lee Miller (1996 – 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 – 2003). De fapt, Brad forma un alt cuplu de vis al Hollywoodului în 2014, când a cunoscut-o pe Jolie: soţia lui era Jennifer Aniston, cunoscută din serialul „Friends”. Însă atunci când Brad şi Angelina au intrat în pielea personajelor din „Domnul şi doamna Smith”/ „Mr. & Mrs. Smith”, un cuplu de asasini profesionişti, atracţia dintre ei era vizibilă – atât în film, apoi şi în viaţa reală. Brad a divorţat, pentru a fi împreună cu Angelina. După 10 ani, în 2014, s-au şi căsătorit.

Au trecut 12 ani, iar cei doi actori şi i-au petrecut făcând împreună acte de caritate, prin fundaţia lor, jucând în filme şi crescându-şi familia. Brad şi Angelina au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Se pare că tocmai copiii au stat la baza neînţelegerilor care au dus la despărţire, mai exact, viziunile diferite ale celor doi părinţi asupra creşterii lor. Au început să apară declaraţiile apropiaţilor, care spun că Brad era mai „strict” cu cei mici, în timp ce Angelina „ a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată cu copiii”. Jolie a cerut custodia “fizică” a celor şase copii, cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita. Actriţa nu cere pensie alimentară, dar sugerează că soţul ei ar fi temperamental, consumă alcool şi fumează marijuana – şi de aceea doreşte ea custodia copiilor. Brad Pitt s-a declarat „foarte trist” şi îngrijorat de soarta copiilor, care acum sunt hărţuiţi de presă.

“Ziua de astăzi va fi reamintită drept cea în care dragostea a murit”, scria revista Vogue, într-o relatarea amănunţită despre divorţul Angelinei de Brad. A fost, probabil, gândul tuturor, la aflarea veştii.

În orele care au urmat după anunţul separării celor doi, toate reţelele de socializare au fost invadate cu tag-ul #brangelina, menţionat de aproximativ 720 de ori pe minut pe Twitter, un număr de trei ori mai mare decât cel înregistrat după Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, potrivit analizelor specialiştilor.

Johnny Depp şi Amber Heard

johnny-depp-si-amber-heard

Angelina Jolie este reprezentată în instanţă de avocata Laura Wasser, cea care l-a reprezentat şi pe Johhny Depp în procesul de divorţ cu Amber Heard. Pentru că, până nu demult, această despărţire “cu năbădăi” ţinea primele pagini ale ziarelor: Johnny Depp şi Amber Heard. Acolo a fost chiar mai mult scandal, pentru că prietenii actorului au acuzat-o pe fosta nevastă de şantaj şi manipulare, după ce ea s-a plâns că Depp a bătut-o şi chiar a publicat imagini în care avea faţa tumefiată. Actriţa a cerut un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp şi o sumă consistentă de bani. A ameninţat cu procese şi dezvăluiri, dar în final a primit ”doar” 7 milioane de dolari – pe care a anunţat recent că îi va dona unei organizaţii de caritate.

Heard a fost soţia lui Johnny Depp timp de 15 luni, după ce actorul s-a despărţit de cea care i-a stat alături timp de 14 ani, cântăreaţa şi actriţa Vanessa Paradis. Aceasta are şi doi copii cu actorul american, Lily-Rose (născută în 1999) şi Jack (născut în 2002). Atunci când Amber Heard a ieşit în presă şi l-a acuzat pe Depp că a lovit-o, Vanessa Paradis a trimis o scrisoare deschisă, în care îi lua apărarea fostului partener, pe care l-a descris drept un om ”iubitor şi iubit”.

Concluzia poveştii au tras-o chiar protagoniştii, într-o declaraţie comună pe care au dat-o publicităţii: „Relaţia noastră a fost extrem de pasională, dar, din păcate, volatilă”.

Antonio Banderas şi Melanie Griffith

La sfârşitul anului 2015 venea şi vestea finalizării divorţului dintre actorii Melanie Griffith şi Antonio Banderas. Cei doi se despărţiseră în 2014, după o căsnicie de 18 ani, şi au reuşit să ajungă la o înţelegere în privinţa modului în care îşi vor împărţi veniturile şi bunurile comune, fără scandal.

antonio-and-melanie

Probabil că nici actorii înşişi nu mai cred în „fericiţi până la adânci bătrâneţi”, pentru că aproape în toate cazurile există un contract prenupţial, care stipulează de la bun început cum se va împărţi averea, în caz de divorţ. Şi în acest caz, Antonio şi Melanie şi-au păstrat veniturile separate după căsătoria lor din 1996 până în 2004, pe baza unui contract prenupţial. Ca urmare, ei au împărţit doar veniturile obţinute din filmele lansate după 2004 şi până la despărţirea lor de anul trecut.

Melanie Griffith a cerut iniţial custodie unică asupra fiicei lor Stella, însă chestiunea s-a rezolvat de la sine în septembrie 2014, când fiica actorilor a împlinit vârsta de 18 ani. Totuşi, presa scria că Antonio Banderas îi va plăti fostei soţii o pensie alimentară de 65.000 de dolari pe lună.

Acesta este cel de-al patrulea divorţ pentru Melanie Griffith şi cel de-al doilea pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

După despărţirea de Melanie Griffith, starul spaniol a început o relaţie cu Nicole Kimpel, consultant în investiţii, care este cu 20 de ani mai tânără decât celebrul actor.

Halle Berry şi cel de-al treilea soţ

Şi frumoasa Halle Berry are experienţă în căsnicii şi divorţuri. Actriţa s-a despărţit recent de cel de-al treilea soţ, actorul francez Olivier Martinez, punând astfel capăt unui mariaj care a durat doi ani.

Acesta este primul divorţ pentru Olivier Martinez şi cel de-al treilea pentru Halle Berry, în vârstă de 50 de ani, care are un fiu în vârstă de trei ani cu actorul francez. Şi ei au invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile.

Actress Halle Berry and partner Olivier Martinez pose at Variety's 4th Annual Power of Women event in Beverly Hills

Halle Berry a început o relaţie cu Olivier Martinez în 2010, în timpul filmărilor de la producţia cinematografică “Valul întunecat”/ “Dark Tide”. Cei doi actori s-au logodit în martie 2012 şi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private în Franţa, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a născut în octombrie 2013, la Los Angeles.

Actriţa americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 – 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 – 2005. Apoi, Halle Berry a avut, în perioada 2005 – 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.

Actorul francez Olivier Martinez, în vârstă de 49 de ani, a avut relaţii cu mai multe femei celebre, precum actriţele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez şi Rosie Huntington-Whiteley, cântăreaţa Kylie Minogue şi modelul Goya Toledo.

“Bennifer 2”

Una dintre perechile care au surprins cel mai tare prin decizia de a o lua pe drumuri diferite este cea formată din actorii Jennifer Garner şi Ben Affleck, supranumită de public Bennifer – de fapt, Bennifer 2, căci Ben Affleck a format anterior un cuplu cu actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez. Garner şi Affleck păreau să înfrunte cu succes „diferenţele ireconciliabile”. Au fost căsătoriţi peste 10 ani şi au 3 copii împreună: Violet, Seraphina şi Samuel. Cu toate acestea, cei doi au hotărât în luna iulie 2015 să pună capăt poveştii lor de iubire.

Declaraţia comună a semănat cu toate celelalte, date de vedete în asemenea situaţii – fără să facă, deci, referire la vreun motiv al despărţirii. Însă presa tabloidă nu a stat degeaba şi a pus pe prima pagină povestea bonei familiei, Christine Ouzounian, o atrăgătoare tânără de 28 de ani cu care se presupune că Ben ar fi avut o legătură amoroasă. Tot tabloidele au dezvăluit şi problema dependenţei de alcool şi de jocuri de noroc a lui Ben, care ar fi adus-o în pragul exasperării pe Jennifer.

bennifer1

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au împrietenit în 2001 în timpul filmărilor de la “Pearl Harbor”, dar s-au îndrăgostit abia în 2003 în timpul filmărilor de la “Daredevil”, un film în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

În prezent, cei doi au anunţat că locuiesc împreună, „de dragul copiilor”, dar fără să îşi fi reluat legătura amoroasă.

Despărţiri în lumea muzicii

Cupluri solide se pot forma şi în lumea muzicii, şi la fel de bine se pot şi destrăma. Gwen Stefani şi soţul său, Gavin Rossdale, păreau un cuplu foarte solid, fiind căsătoriţi de 13 ani şi părinţii a 3 băieţi. Aşadar, toată lumea a fost surprinsă când şi ei au anunţat „diferenţe ireconciliabile”…

Relaţia dintre Gwen Stefani şi Gavin Rossdale a început în urmă cu două decenii, atunci când trupa lui Gwen Stefani, No Doubt, a susţinut un turneu comun cu trupa lui Gavin Rossdale, Bush, în anul 1995, potrivit People.com. Cei doi cântăreţi au avut o relaţie de şase ani înainte de a se căsători, în anul 2002. Primul lor fiu, Kingston, s-a născut pe 26 mai 2006. Ceilalţi doi fii ai cuplului, Zuma şi Apollo, s-au născut pe 21 august 2008 respectiv pe 28 februarie 2014.

gwen-stefani-si-gavin-rossdale

Motivul „neoficial”, al divorţului, dezvăluit de tabloide, ar fi că Gavin şi-a înşelat nevasta cu bona copiilor. În prezent, însă, Gwen este din nou fericită, într-o relaţia cu Blake Shelton, cântăreţ country.

Un alt muzician celebru care a divorţat de curând, spre surprinderea tuturor, este Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care era căsătorit cu actriţa Gwyneth Paltrow. Cei doi artişti, care au doi copii împreună – Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003 şi şi-au anunţat despărţirea, definită de ei înşişi drept “separare conştientă”, într-un mesaj comun, publicat în martie 2014 pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Şi Elena Băsescu a divorţat

elena-basescu-si-sida

În peisajul românesc, cel mai recent divorţ din lumea „celebrităţilor” este cel dintre Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, şi Bogdan Ionescu. Cei doi au doi copii împreună şi au divorţat după un mariaj de patru ani.

„Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”, a scris Elena Băsescu pe pagina sa de Facebook, precizarea fiind făcută şi în numele lui Bogdan Ionescu.

Postaţi un comentariu