Uite-i, Doamne, cum se duc: Un primar, un viceprimar şi 9 consilieri locali au trecut la PSD

Foto: Dan Bodea

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, spune că un primar clujean, un viceprimar şi 9 consilieri locali au trecut până acum de la PNL la PSD, în baza OUG 55/2014.

„În acest moment dl primar Fârtan Ioan de la Sânmartin, împreună cu viceprimarul şi cu cei 6 consilieri locali, au trecut de partea PSD. A fost opţiunea dânşilor şi le mulţumesc că au făcut acest pas, fiindcă, aşa cum în 2012 au candidat pe listele USL, putem înainte să mergem pentru a pune în practică proiectul pe care dânşii îl au la nivelul comunei, dar şi alte lucruri pe care le avem de pus în practică ca proiecte în continuare din partea USL, fiindcă oamenii au crezut în această construcţie politică. (…) Cu siguranţă că o să mai fie consilieri locali. Mai e un consilier local din Floreşti care a venit înspre PSD şi doi consilieri locali din comuna Corneşti”, a declarat Remus Lăpuşan.

El a mai spus că nu se fac nici un fel de presiuni asupra aleşilor locali de a trece la social-democraţi: „Nu cumpărăm pe nimeni, nu presăm pe nimeni, nu avem nici un motiv să facem asta. Cine vrea să vină, vine, cine nu, nu”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu