Uioreanu: Liberalii nu sunt traseiști și nu trădează, domnule Ponta!

Vicepreşedintele PNL, Horea Uioreanu i-a transmis un mesaj dur premierului Victor Ponta, după declaraţiile de astăzi ale primului ministru. Uioreanu susţine că apelul premierului ca liberalii să rămână alături de el demonstrează că nu cunoaşte noţiunea de “liberal”.

“Nu suntem partid de traseiști, nu am rămas niciodată la o masă la care nu am fost doriți sau unde am simțit că suntem tratați ca „ruda săracă”. În nici un caz nu acceptăm să abdicăm de la principiile noastre, nu suntem soluție imorală și nici dinozauri de guvern. Am cerut, aproape la unison, respectarea protocolului USL, numirea în funcție a patru miniștri și funcția de prim viceprim- ministru pentru Klaus Johanis. Refuzul de a asculta solicitările noastre legitime nu ne fac să dăm înapoi, prevederile protocolului USL nu sunt negociabile. Pe de altă parte, nu știu cui s-a adresat domnul Ponta având în vedere că azi a demis din funcții doi reprezentanți ai PNL, deși noi încă așteptăm ca vocea rațiunii să se facă auzită la PSD!”, se arată într-un comunicat trimis de vicepreşedintele liberal.

Aceasta îi mai cere lui Victor Ponta să îşi ceară scuze public pentru declaraţiile sale. “În numele colegilor mei de partid cărora le-a adresat îndemnul de trăda îi solicit domnului Victor Ponta să-și ceară scuze de la liberalii pe care i-a confundat cu trădătorii și traseiștii din oastea de strânsură pe care și-a creat-o în ultimele luni pentru a-și asigura puterea și după excluderea PNL de la guvernare”, mai spune Uioreanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu