Tinerii democrat-liberali vor protesta împotriva noului Cod Rutier

Adrian Cozma, președintele organizației de tineret a PDL Satu Mare a organizat marți o conferință de presă

Tineretul democrat liberal din Satu Mare va protesta joi după-amiaza în fața Prefecturii împotriva noului Cod Rutier care urmează să fie adoptat de către Guvern. Anunțul a fost făcut marți de Adrian Cozma, președintele organizației de tineret a PDL Satu Mare, care consideră că Guvernul dă dovadă de un gest disperat de a atrage bani la buget.

Mitingul “Stop abuzurilor din Codul Rutier“ va avea loc joi, de la ora 17.00,  în fața Prefecturii,  în cadrul căruia tinerii liberali vor cere demisia ministrului Radu Stroe.  Cozma a mai anunțat că îi așteaptă la miting pe toți cei care vor fi afectați în urma adoptării noului Cod Rutier, și că poartă discuții în acest sens și cu firmele de taxi.

Președintele organizației județene a TDL Satu Mare este de părere că amenzile și măsurile care apar în noul proiect de lege sunt drastice și că, în loc să mărească aceste sancțiuni, Guvernul ar trebuie să-și îndrepte atenția spre educația rutieră și infrastructura din România.

„Pot să vă dau exemple concrete din Satu Mare. Instalarea de bariere la căile ferate de la Mujdeni și Livada ar fi o idee foarte bună. Este pur și simplu imposibil să te asiguri înainte să treci pentru că e plin de boscheți“, a adăugat Adrian Cozma.

De asemenea, Adrian Cozma a criticat PNL, susținând că liberalii nu contrabalansează situația și nu vin cu argumente împotriva  măsurilor luate de socialiști.

„Înțelegem că PSD-ul acționează socialist, dar partea de dreapta ce face? Oamenii au așteptări de la ei“, a susținut Cozma.

Soluțiile care ar trebui luate de către Guvern, sunt, în opinia președintelui organizației județene a PDL Satu Mare, educația rutieră și infrastructura, și nu majorarea amenzilor. Acesta a mai declarat că cei care vor simți cel mai puternic modificările din noul Cod Rutier sunt șoferii profesioniști.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. nelu g says:

    bravo adrian cosma! in sfarsit un om politic implicat cu adevarat in problemele cetatenilor! ma intreb usl-asii ce fac? asteapta din nou pe fraierii in proportie de 70% sa-i voteze, sa-i poata amenda in voie dupa aceea, chiar daca o amenda va insemna vreo 10 salarii…

Postaţi un comentariu