Replici dure din partea unui fost premier la adresa lui Emil Boc

Replici ca de la fost premier la fost premier. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte al ALDE, spune că Octavian Buzoianu, candidat independent la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, are un proiect de dezvoltare a oraşului pe termen mediu şi lung cum n-a mai întâlnit în ţară, spre deosebire de Emil Boc, care ar fi lipsit de viziune., atât ca primar, cât şi ca fost premier: „Am văzut programul lui Octavian Buzoianu, care articulează o viziune pe termen mediu şi lung cum puţine am văzut, în România aproape deloc. Primarii sunt în general preocupaţi de gestiunea administrativă a treburilor curente, iar primarii trebuie să dezvolte o viziune de dezvoltare a oraşului care –atenţie- ar trebui să anticipeze dezvoltarea şi nu să propună soluţii pentru problemele cu care oraşul se confruntă de 10 sau 15 ani. Cum se întâmplă peste tot în România: primarii rezolvă problemele trecutului, n-au nici o viziune de viitor. Dl Boc dovedeşte şi ca primar, aşa cum a dovedit şi ca prim ministru, că nu este un om de viziune, este un executant mărunt -dacă se găseşte şi un şef care să-i dea ordine n-ar fi nici un fel de problemă să se conformeze- şi nu face decât să meargă exact pe tiparele politice cele mai proaste pe care România le-a dobândit în cei 26 de ani de la căderea comunismului. Adică, mafia politică la Cluj are o dimensiune aparte, mafia este familia politică, dl Boc şi cu finul; finul şi cu naşul, împreună conducem oraşul”.

El a spus că ALDE şi PSD au renunţat la candidaturi proprii pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca, pentru că aşa au cerut „interesele majore ale urbei”, deşi prin susţinerea unui candidat independent, cele două partide nu-şi contabilizează voturile în contul lor.

Octavian Buzoianu este susţinut de alianța PSD+ALDE, UNPR, PNȚCD, PND şi PRM.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Victor says:

    S-a trezit manechinu sa vorbeasca :))

  2. Marian says:

    Ar fi cazul sa taca Domnul Tariceanu. Nu mai prezinta credibilitate deloc si mai are impresia ca poate sa ii favorizeze cumva candidatura lui Buzoianu in ochii clujenilor. Se insala amarnic.

Postaţi un comentariu