Remus Lăpuşan: Îmi sună a lovitură de stat

Remus Lăpușan / Foto: Dan Bodea

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, spune că ceea ce se petrece în jurul premierului Victor Ponta seamănă cu o lovitură de stat şi că acesta nu trebuie să demisioneze din funcţie, aşa cum a cerut preşedintele Klaus Iohannis.

„Mi se pare absolut suspect ca în aceeaşi zi în care s-a depus o moţiune de cenzură premierul să fie chemat la DNA. Dar nu vreau să mă implic în zona legată de justiţie, cred că justiţia trebuie să-şi facă datoria. În acelaşi timp, mie îmi sună a lovitură de stat şi în nici un caz nu cred că premierul trebuie să-şi dea demisia. E clar că e o acţiune concertată împotriva premierului, discutăm de un aspect care s-a petrecut în urmă cu 8 ani. De ce n-a fost chemat până acum, de ce a fost chemat tocmai azi, când s-a depus o moţiune de cenzură?”, se întreabă retoric Remus Lăpuşan.

DNA a anunţat că premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni – Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. Urmare a acestui fapt, preşedintele Klaus Iohannis a cerut demisia premierului, iar în mai multe oraşe ale ţării, printre care şi în Cluj, s-au anunţat proteste prin care se cere demisia premierului.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. razvan says:

    ce retard lingau

Postaţi un comentariu