Punct şi de la capăt. PSD Cluj-Napoca s-a dizolvat în rezultatele slabe de la alegeri

Aurelia Cristea

Organizaţia PSD Cluj-Napoca a fost dizolvată, printr-o decizie adoptată, joi, în şedinţa Biroului permanent judeţean al PSD Cluj.

„Biroul permanent judeţean a hotărât dizolvarea Biroului organizaţiei municipale PSD Cluj-Napoca, urmând ca la viitorul Comitet executiv judeţean să se prezinte această hotărâre”, a declarat preşedintele interimar al PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea.

Aceasta a mai spus că în următoarele luni va fi formată o nouă echipă de conducere a organizaţiei municipale, după o serie de criterii privitoare la expertiza membrilor echipei de conducere şi la recunoaşterea lor în comunitate. De asemenea, Aurelia Cristea, care a rămas preşedinte interimar al PSD Cluj-Napoca, spune că doreşte să deschidă organizaţia spre societatea civilă şi spre mediul universitar.

„Este un T zero pentru reconstrucţia unei organizaţii puternice, care în anumite momente n-a avut cele mai bune rezultate, dar care în viitor sper să obţină cele mai bune rezultate politice”, a completat Aurelia Cristea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu