PSD Cluj şi-a depus la BEJ listele cu noii candidaţi

PSD Cluj şi-a depus, miercuri, la BEJ, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe acestea figurând multe nume noi.

Pentru Camera Deputaţilor, pe primul loc se află noul preşedinte al PSD Cluj, Horia Nasra, urmat de deputatul Cornel Itu, de Cristina Burciu, director la Compania de Apă Turda, de viceprimarul din Gherla, Iulia Trif, și de primarul comunei Jucu, Dorel Pojar.  La Senat, pe primul loc figurează consilierul județean Vasile Ilea, urmat de președintele Organizației de Femei a PSD Câmpia Turzii, Simina Șipoș.

„E o echipă tânără, profesionistă şi cred că aceasta este varianta câştigătoare în Cluj. Fiecare candidat şi-a prezentat un CV, am luat în considerare ataşamentul faţă de valorile social-democrate şi faţă de organizaţie de-a lungul timpului şi un alt criteriu foarte important a fost şi codul de integritate şi de etică, în sensul în care nici un candidat nu are probleme de natură legală. Cred că toţi candidaţii vor reuşi să-şi desfăşoare în parlament cea mai potrivită activitate pentru a crea cele mai utile legi României”, a declarat preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra.

El a mai spus că PSD îşi propune să obţină la Cluj „minim trei deputaţi şi doi senatori”.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu