PSD Cluj şi-a anunţat principalii candidaţi pentru alegerile locale

Aurelia Cristea

Organizaţia PSD Cluj şi-a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, candidaţii la funcţia de primar în localităţile urbane ale judeţului.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat că pentru funcţia de primar la Cluj-Napoca va candida deputatul Aurelia Cristea. De asemenea, la Primăria Turda va candida Cristian Matei (preşedinte de organizaţie şi consilier judeţean), la Câmpia Turzii va candida Radu Hanga (primar în funcţie), la Dej va fi Costan Morar (primar în funcţie), la Gherla Ioan Neselean (viceprimar şi preşedinte de organizaţie), iar la Huedin Marius Fărcaş (preşedinte de organizaţie).

„Îmi propun o onestitate a demersului, respect faţă de banul public, respect faţă de cetăţean, performanţă, responsabilitate în asumarea unor decizii care se tergiversează de mult prea mulţi ani. (…) La Cluj Napoca ne trebuie o administraţie eficientă, performanţă, iar fiecare interacţiune cu administraţia trebuie să fie prilej de satisfacţie, atât pentru cetăţeni, investitori, cât şi pentru funcţionarul public. Asta înseamnă o schimbare şi o modernizare a administraţiei”, a declarat candidatul PSD la Primăria Cluj-Napoca, Aurelia Cristea.

Ea a mai spus că îşi propune să facă din Cluj-Napoca unul dintre primele cinci oraşe din Europa în care să-ţi doreşti să trăieşti.

Remus Lăpuşan a enumerat şi o parte dintre candidaţii la Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, printre aceştia figurând, alături de el, şi deputatul Cornel Itu şi şeful Inspectoratului Şcolar, Valentin Cuibus. Remus Lăpuşan a mmai spus că Itu va fi susţinut şi pentru preşedinţia CJ Cluj.

Preşedintele PSD Cluj a mai spus că la nivel de judeţ, obiectivul pentru alegerile locale este de cel puţin 30% din voturi.


Publicitate

Postaţi un comentariu