PSD Cluj îl vrea pe Ponta ales al clujenilor, dar şi preşedinţia CJ

Horea Uioreanu şi Remus Lăpuşan ar vrea să continue colaborarea în plan local
Horea Uioreanu şi Remus Lăpuşan ar vrea să continue colaborarea în plan local

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, spune că organizaţia pe care o conduce îşi propune ca Victor Ponta să obţină cele mai multe voturi în judeţul Cluj la alegerile prezidenţiale: „În acest moment, noi ca PSD am început campania pentru alegerile prezidenţiale şi vom face toate eforturile şi vom şi reuşi să ajungem în situaţia în care Victor Ponta să câştige alegerile la nivelul judeţului Cluj”.

El a adăugat însă că şi alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj sunt foarte importantă pentru PSD, după ce fostul preşedinte, Horea Uioreanu (PNL), şi-a dat demisia, în urma arestării sale.

„În al doilea rând, pentru noi judeţul Cluj e foare importantă şi preşedinţia Consiliului Judeţean. Dar partea legată de candidaţi şi de paşii care se fac pentru câştigarea preşedinţiei CJ o să-i facem în perioada următoare, pentru că nu vrem să amestecăm lucrurile şi lumea să muncească în două direcţii şi să nu ajungem nicăieri. (…) Eu nu-mi doresc să candidez la această funcţie, dar, din punctul meu de vedere, candidatul PSD, fără să nominalizez, o să fie probabil unul dintre parlamentari sau unul dintre consilierii judeţeni”, a menţionat Remus Lăpuşan.

Horea Uioreanu şi-a dat vineri demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, după ce a fost arestat şi trimis în judecată pentru corupţie.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. un clujean nemultumit says:

    aceileasi fete de … smecheri. Ma … astia nu se mai satura de furat … ca Romania a ramas fara haine pe ea … de cat viol o suportat de la fariseii astia !!!

Postaţi un comentariu