PSD Cluj a dat în judecată PNL pentru că nu l-a validat pe Cristian Matei consilier judeţean

Foştii aliaţi politici, PSD şi PNL, ajung la Cluj în instanţă. Organizaţia judeţeană a social-democraţilor a anunţat că a acţionat în instanţă PNL Cluj pentru că nu şi-a îndeplinit obligaţiile din protocolul de colaborare al USL semnat în 2012.

“PSD Cluj constată cu regret, că PNL Cluj refuză să semneze adresa de înaintare către Consiliul Județean Cluj, privind validarea în funcție a consilierului județean, Cristian Matei, nerespectând astfel, protocolul de colaborare USL semnat în 2012. Conform protocolului și situației prezente, adresa de înaintare trebuia semnată de cei trei președinți ai formațiunilor componente USL, prin care se transmite faptul că respectiva persoană este compatibilă cu funcția de consilier județean și îndeplinește toate condițiile prevăzute de legislația în vigoare pentru a exercita funcția de consilier judetean în cadrul Consiliului Județean Cluj, în lipsa acestei adrese Consiliul Județean Cluj neputând să-l valideze în funcția de consilier județean”, se arată în comunicatul de presă al PSD Cluj.

PSD Cluj a notificat în urmă cu peste o lună PNL Cluj privind semnarea adresei de înaintare către Consiliul Judetean Cluj. “PSD Cluj a apelat la serviciile unui executor judecătoresc, care a trimis notificarea la sediul PNL Cluj, PSD fiind astfel prejudiciat prin lipsa unui consilier județean în cadrul Consiliului Județean Cluj. Chiar și în urma acestui demers, PSD Cluj nu a primit nici un răspuns, drept urmare atât organizația cât și dl. Cristian Matei au acționat în instanță PNL Cluj solicitând instanței de judecată să oblige conducerea PNL Cluj să semneze adresa de înaintare către Consiliul Județean Cluj”, se adaugă în comunicat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu