PPU aruncă spre coşul de primar cu fostul baschetbalist Bruno Roschnafsky

 

Orgnizaţia Cluj a Partidului Puterii Umaniste (PPU) şi-a anunţat, vineri, candidatul la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, în persoana fostului baschetbalist Bruno Roschnafsky.

Co-preşedintele PPU, Şerban Rădulescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută alături de senatorul Ioan Ghişe, vicepreşedinte al PPU, că Bruno Roschnafsky n-a mai făcut politică şi că are dublă cetăţenie, română şi germană.

„Domnul Bruno Roschnafsky este un nume foarte cunoscut, nu numai în Cluj, ci şi în străinătate, prin activitatea sportivă la înalt nivel pe care a desfăşurat-o. Are o activitate profesională remarcabilă, dânsul este inspector în cadrul Poştei Române, la nivel regional, are o familie frumoasă, o soţie deosebită şi trei copii remarcabili”, a spus Şerban Rădulescu.

La rândul său, Bruno Roschnafsky a spus că vrea să aplice la Cluj ceea ce a văzut în anii pe care i-a trăit în străinătate.

„Mi-am dat seama că nu se poate schimba nimic decât făcând politică, o politică corectă pentru oameni. (…) Am fost foarte mulţi ani plecat în străinătate, dar pentru mine Clujul a rămas casa mea, în care nu s-a făcut prea mult din ce mi-am dorit eu şi ce am văzut în cei 12 ani de stat în Germania. Acum avem o şansă să punem bazele unei colaborări minunate între oamenii  Clujului şi noi, să fie un oraş pentru oameni”, a spus Bruno Roschnafsky.

Pe lista de candidaţi pentru Consiliul local Cluj-Napoca, PPU i-a desemnat, pe primele poziţii, pe medicul Şerban Rădulescu, fostul baschetbalist Bruno Roschnafsky, fostul handbalist Mihai Tritean, jurnaliştii Cristian Bara şi Anca Stănescu, istoricul Varga Attila.

1 Comentariu

  1. Walter von Grappendorf spune:

    Partidul puscariasului dan voiculescu ,turnator la securitate altari de ioan ghise alt turnator cu acte in regula ,hotarire de finitiva .Ghise ,tariceanu ponta abonati ai antnei3 si rtv a lu ghita au spus numai mizeri despre DIASPORA romana la alegerile din 2014 sa va fie rusine,

Postaţi un comentariu