Sătmăreanul Radu Cristescu, președinte al Mişcării Populare Sălaj

Biroul Permanent, format din persoane relativ tinere

Fostul preşedinte al Agenţiei Domeniului Statului, sătmăreanul Radu Cristescu, este preşedintele interimar al Biroului Permanent Judeţean Sălaj al Partidului Mişcarea Populară. Potrivit prezentărilor făcute marţi, într-o conferinţă de presă, Cristescu va fi ajutat în conducerea organizaţiei de alte şapte persoane relativ novice în ale politicii. Este vorba, în primul rând, despre fostul viceprimar al Zalăului, Fekete Carol, care ocupă una dintre funcţiile de prim-vicepreşedinte al organizaţiei, pentru cea de-a doua căutându-se titular. Olimpia Fizeşan, o economistă în vârstă de 32 de ani, va fi secretarul general al partidului, iar medicul Gabriel Dan, inginerul Adrian Popan şi economiştii Mircea Biriş şi Antonica Filip vor fi vicepreşedinţi. De conducerea organizaţiei  judeţene de femei se va ocupa medicul Daniela Zaharia.

Noul partid va avea sediu la parterul Hotelului Porolissum. „Pentru mine, faptul că Primăria Zalău nu ne-a dat sediu este un semn bun. Dacă eram un partid care încăpeam într-un lift, ca şi PC-ul, ne dădea sediu. Înseamnă că reprezentăm o ameninţare pentru ei”, a declarat Cristescu. Noul sediu va fi inaugurat, cel mai probabil, în 16 octombrie, în prezenţa conducerii partidului de la Bucureşti.

La conferinţa de presă de marţi, Radu Cristescu a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor şi că mizează pe un scor „de două cifre: 11 la sută”. El a precizat că partidul va participa la europarlamentare cu liste separate şi că nu se pune, cel puţin nu înainte de alegerile pentru Preşedinţia României, problema intrării în vreo alianţă.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. yutzi says:

    Radu Cristescu o combinatie olteano-maghiara(foarte periculoasa combinatie),Smadu asta un oltean borat sunt subiecte care pot aparea doar in presa de Romania,la fel ca si Prodanca,Dragusanca,becali etc!!!politica din Romania e la pamant si nu e greu s ati dai seama cand polticineii sunt Govor(un analfabet),Radu Cristescu,Smadu sau ce stiu eu pietari,florari si alte specii!!!Usl asta e varza,opozitia si mai varza, voi cu ziaru asta incercati sa mai sapati in stanga dreapta dar tot un ziar de cacat cu angajati luati de pe ulita sunteti!!!mereti toti in frantz cu politicenii vostrii de rahat si cu ziare de astea facute aiurea,si cu vrajeala de doi lei!!!PDL e oricum mort,Basescu mai sufla un pic si voi vreti sa faceti opozitie?cu asa opozitie nu scapam de astia!!!stiti cum sunteti toti?hotu striga hotii si invers….

Postaţi un comentariu