Ovidiu Silaghi, la mâna colegilor din Camera Deputaţilor

Liderul PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi / Sursa foto: a1.ro

Camera Deputaţilor a primit solicitarea privind începerea urmăririi penale în cazul deputatului PNL Ovidiu Silaghi.

 Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a solicitat luni Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale faţă de deputatul Ovidiu Silaghi, acuzat de DNA de trafic de influenţă în formă continuată, fapte despre care există indicii şi date că ar fi fost săvârşite în perioada în care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor.

Cererea procurorului general a venit după ce procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a solicitat procurorului general să sesizeze Camera Deputaţilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva deputatului Ovidiu Silaghi.

Silaghi este acuzat de DNA de trafic de influenţă în formă continuată, fapte despre care există indicii şi date că ar fi fost săvârşite în perioada în care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor.

Citeşte şi Silaghi şi-a retras candidatura de la Transporturi şi acuză manevrele lui Băsescu

STENOGRAME. DNA cere aviz pentru urmărirea penală a lui Silaghi. Liberalul ar fi primit mită 200.000 euro de la Iordache

Distribuie:

Postaţi un comentariu