Ludovic Orban a cântat, la Ciurila, “Aşa-i românul”. Duminică va fi la Crucea Iancului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cântat, sâmbătă, melodia “Aşa-i românul”, la manifestările prilejuite de Zilele comunei clujene Ciurila.

Cântecul a fost început de solistul Ovidiu Purdea Someş, iar pe parcursul melodiei, interpretul i-a dat microfonul şi liderului liberal, care a cântat, alături de ceilalţi solişti de pe scenă.

Ludovic Orban a declarat că duminică va participa, în comuna Mărişel, şi la manifestările organizate la Crucea lui Avram Iancu.

El a negat că ar vrea să transmită vreun mesaj anume prin faptul că a cântat “Aşa-i românul” şi prin faptul că va fi prezent la Crucea Iancului, unde se marchează victoria lui Avram Iancu împotriva armatei maghiare: “Am cântat pentru că am fost invitat şi pentru că m-am angrenat în această foarte frumoasă melodie reprezentativă pentru spiritul românesc”.

El a mai spus că va fi foarte prezent în toată ţara: „Aşa cum am promis la Congresul PNL, locul meu de muncă va fi ţara. Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec intrând în contact direct cu oamenii, la diverse evenimente care se întâmplă în orice localitate din ţara asta. În acest week-end, după ce am fost la Curtea de Argeş, astăzi, la Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar (Cristinel Popa, PNL) a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip, dar n-a fost foarte greu. De asemenea, mâine particip, începând cu ora 10,00, la sărbătoarea tradiţională de la Crucea Iancului, care marchează o mare victorie a trupelor Crăişorului munţilor împotriva armatei maghiare. Am mai participat şi voi participa de fiecare dată cu bucurie. După care voi fi în Bistriţa”.

Ludovic Orban a fost însoţit de mai mulţi liberali clujeni, printre care şi vicepreşedintele PNL Adrian Oros, dar, din diferite motive, au lipsit celelalte persoane importante din conducerea PNL Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu