Ludovic Orban a cântat, la Ciurila, „Aşa-i românul”. Duminică va fi la Crucea Iancului

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cântat, sâmbătă, melodia „Aşa-i românul”, la manifestările prilejuite de Zilele comunei clujene Ciurila.

Cântecul a fost început de solistul Ovidiu Purdea Someş, iar pe parcursul melodiei, interpretul i-a dat microfonul şi liderului liberal, care a cântat, alături de ceilalţi solişti de pe scenă.

Ludovic Orban a declarat că duminică va participa, în comuna Mărişel, şi la manifestările organizate la Crucea lui Avram Iancu.

El a negat că ar vrea să transmită vreun mesaj anume prin faptul că a cântat „Aşa-i românul” şi prin faptul că va fi prezent la Crucea Iancului, unde se marchează victoria lui Avram Iancu împotriva armatei maghiare: „Am cântat pentru că am fost invitat şi pentru că m-am angrenat în această foarte frumoasă melodie reprezentativă pentru spiritul românesc”.

El a mai spus că va fi foarte prezent în toată ţara: „Aşa cum am promis la Congresul PNL, locul meu de muncă va fi ţara. Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec intrând în contact direct cu oamenii, la diverse evenimente care se întâmplă în orice localitate din ţara asta. În acest week-end, după ce am fost la Curtea de Argeş, astăzi, la Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar (Cristinel Popa, PNL) a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip, dar n-a fost foarte greu. De asemenea, mâine particip, începând cu ora 10,00, la sărbătoarea tradiţională de la Crucea Iancului, care marchează o mare victorie a trupelor Crăişorului munţilor împotriva armatei maghiare. Am mai participat şi voi participa de fiecare dată cu bucurie. După care voi fi în Bistriţa”.

Ludovic Orban a fost însoţit de mai mulţi liberali clujeni, printre care şi vicepreşedintele PNL Adrian Oros, dar, din diferite motive, au lipsit celelalte persoane importante din conducerea PNL Cluj.


Publicitate

Postaţi un comentariu