Liderul PMP Satu Mare, Laura Bota, promovată în funcţia de secretar pentru regiunea de nord-vest

Laura a demisionat din PDL în 27 iulie 2013

Preşedintele filialei sătmărene a Partidului Mişcarea Populară (PMP), Laura Bota a fost numită secretar pentru regiunea de nord vest, au anunţat, joi, la inaugurarea sediului joi din Satu Mare, reprezentanţii conducerii centrale a formaţiunii politice.

‘Ne bucurăm că am găsit aici o echipă dinamică, hotărâtă, cu convingerea că a face politică astăzi, în România înseamnă în primul rând a te pune în slujba binelui comun, nu aşa cum o fac partidele de tranziţie’, a spus Eugen Tomac, preşedintele PMP.

Secretarul general al PMP, Cristian Petrescu a afirmat că Bota a fost promovată în această funcţie în semn de recunoaştere a meritelor sale.

‘Echipa de la Satu Mare a făcut o treabă foarte bună comparativ cu alte judeţe. Sunt în topul organizaţiilor din Partidul Mişcarea Populară, sunt sigur că vor dezvolta şi mai mult organizaţia şi vor avea rezultate şi mai bune. Ca dovadă a aprecierii noastre a comitetului de iniţiativă a partidului am desemnat-o pe d-na Laura Bota, preşedinta PMP Satu Mare, în calitate de secretar regional, de coordonator al regiunii nord vest, ceea ce înseamnă că va avea atribuţii de coordonare în toate judeţele din această zonă’, a spus Cristian Petrescu.

Panglica inaugurală a noului sediu, situat în zona centrală a municipiului Satu Mare, a fost tăiată de preşedintele PMP, Eugen Tomac, vicepreşedinţii Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, secretarul general Cristian Predescu şi preşedintele filialei judeţene Satu Mare, Laura Bota.

‘Este o mare provocare pentru noi toţi, dar nu ne lăsăm, suntem sinceri, ambiţioşi, stăpâniţi de sentimente curate şi sincere de a face bine. Vrem să ne spună lumea problemele lor, cum să facem şi ce să facem pentru ei, ca să trăim cu toţii o viaţă decentă şi demnă de cetăţeni ai Uniunii Europene’, a spus Laura Bota.

Partidul Mişcarea Populară are peste 2.000 de adeziuni semnate în judeţul Satu Mare.

Tot joi a fost inaugurat şi sediul din Negreşti Oaş.

Tribunalul Bucureşti a acceptat solicitarea PMP de a se înscrie în Registrul partidelor politice în urmă cu trei zile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu