Liderii PMP mizează pe sprijinul lui Băsescu

Liderii sătmăreni ai partidului Mișcarea Populară au organizat astăzi o conferință de presă

Partidul Mișcarea Populară (PMP) merge mai departe pe aceeași viziune a președintelui Traian Băsescu și contează pe sprijinul acestuia pe viitor, au declarat miercuri președintele PMP Satu Mare, Laura Bota, și cei doi primvicepreședinți, Dănuț Ciorbă și Zoltan Pop. Cei trei au participat săptămâna trecută la primul Colegiu Național al partidului.

„Proiectul PMP a pornit din nevoia de a acapara capitalul de încredere pe care l-a construit și pe care îl are domnul președinte Traian Băsescu, care să-și găsească o corespondență în clasa politică. A pornit de asemenea de la nevoia de a oferi o alternativă oamenilor nemulțumiți de clasa politică din România. Acest partid este diferit pentru că nu are o nomenclatură și nicio clasă de privilegiați. Pe noi ne interesează România și ne-am săturat să fim batjocoriți în țara noastră“, a fost mesajul transmis de Laura Bota.

Primvicepreședintele Dănuț Ciorbă și-a exprimat dezacordul față de „darurile de iarnă“ cu care Guvernul îi întâmpină pe români. Cea mai drastică măsură este noul proiect al codului rutier, care, în opinia sa, îi va pune pe majoritatea românilor în incapacitatea de plată, din cauza amenzilor exorbitante. Pop Zoltan este convins că partidul va obține la europarlamentare un procent de 12-15%, o țintă destul de îndrăzneață pentru un partid politic abia înființat. În prezent, în Mișcarea Populară Satu Mare s-au înscris aproximativ 2.150 de oameni.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Lucas says:

    Parvenirea intruchipata… atat a putut sa rupa Base din PDL SM

  2. Sacul says:

    Un partid trebuie sa se formeze in jurul unei doctrine, idei de viata… nu in jurul unui om… Asa ca, dupa Voiculescu, Vadim si Diaconescu apare si Basescu si… hop si partidul. Iar cand se va supara isi va aduna jucariile (elena, codruta, iar din SM s-ar oferi Laura) si va pleca. Ca asa fac betivii, pardon, copiii!

  3. Razvan says:

    Bota, traseisto (politic cel putin), iar iesi in conferinte de presa ptr putina imagine ? o faci degeaba, dupa episodul PDL si mai ales dupa episodul penal al tau si cel al lui barbatu-tau condamnat, majoritatea satmarenilor te considera o paria. Un zero barat. Pleaca mai bine si fa rost de un nou cabinet de dinti unde sa-ti exersezi profesia.

  4. sanyo says:

    Laura cu siguranta mizeaza pe ajutorul lui Basescu … pentru o eventuala gratiere in cazul condamnarii definitive al lu Adi Bota spagarul .

Postaţi un comentariu