Lăpuşan acuză conducerea CJ de împărţirea preferenţială a banilor

Remus Lăpușan / Foto: Dan Bodea

 

Liderul consilierilor PSD din Consiliul Judeţean Cluj, Remus Lăpuşan, acuză conducerea PNL a forului judeţean de faptul că alocă preferenţial fonduri primarilor liberali.

„A început campania electorală, după modul în care se vede că se taie bani de la primarii sau din zonele PSD şi se duc către zonele PNL. Ceea ce nu este în regulă”, a subliniat Remus Lăpuşan.

El acuză de „management defectuos” conducerea CJ Cluj şi pe preşedintele Alin Tişe: „Sunt două aspecte. Primul e legat de faptul că în 2015, când PSD se afla la guvernare, au fost alocaţi aproximativ 10 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor judeţene din Cluj. Existau contracte, exista tot ce trebuia pentru ca acele drumuri să fie modernizate în acest an. Ori, din păcate, cei din CJ, reprezentanţii PNL, nu au ştiut să cheltuie nişte bani care erau daţi mură-n gură de la Ministerul Dezvoltării. Trebuia doar să execute nişte lucrări. În acelaşi timp, din bugetul judeţului s-au alocat nişte sume de bani, la începutul anului, pentru reparaţii la drumurile judeţene. Sunt comune cu primari PSD, traversate de aceste drumuri judeţene, în care nu s-a lucrat nimic până în acest moment, iar dl Tişe vrea să le taie sumele de bani şi să le ducă pentru drumuri care traversează comune PNL. Pur şi simplu a început bătaia de joc în ce priveşte o parte din locuitorii judeţului Cluj”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu