Gheorghe Falcă: “Faptul că ne ratăm problemele personale nu este o problemă. Ghinionul ar fi să ratăm proiectul Pentru România”

Gheorghe Falca

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, a întârziat la întâlnirea cu PDL-iştii bihoreni şi a motivat că a ajuns mai târziu pentru că şi-a închis cheile în maşină, astfel că a durat ceva până a rezolvat problema. El este unul dintre cei doi candidaţi care s-au înscris în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PDL în alegerile prezidenţiale de anul viitor.

În această perioadă, Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu, cei doi candidaţi înscrişi în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PDL în alegerile prezidenţiale de anul viitor, se plimbă prin toate judeţele  pentru a se întâlni cu membrii Partidului Democrat în faţa cărora susţin discursuri peste discursuri în speanţa că le vor obţine votul. Aşa s-a întâmplat şi la Oradea. Gheorghe Falcă a ajuns mai târziu decât era programat, dar imediat ce a intrat în sala de şedinţe a Consiliului Judeţeannn şi-a început pledoaria în faţa celor adunaţi.

A afimat că doar valorile dreptei unite reconstruiesc România şi şi-a prezentat strategia de viitor posibil candidat la Preşedenţia României.

“Geoană nu o să câştige niciodată în România. Un tip competent, dar nu are  umanitate, nu are legătură cu omul, nu are valorile de care cetăţeanul de dreapta are nevoie. Acest lucru vi-l propun eu. Să gândim Proiectul de ţară pentru cetăţean, pentru familie, pentru Patrie, pentru că prea mult Patria este călcată în picioare. Prea mult ne este ruşine să apărăm valorile naţionale, dar nu pe cele împreună cu ungurii, sârbii, evreii. Valorile naţionale ale noastre sunt importante pentru că istoria este importantă. Mă interesează foarte mult să vedem dacă reuşim să ne unim în jurul acestor valori. Nu-mi este frică de schimbare, de culori, nu-mi este frică de nimic. Când vreau să schimb o ţară, eu trebuie să mă schimb primul. Am trăit şi am câştigat cu PD albastru, am trăit şi am câştigat cu PDL portocaliu, pentru că m-am bazat pe valori. Simbolurile sunt importante, dar valorile sunt şi mai importante. Dacă nu vom înţelege acest lucru vor trece alegerile pe lângă noi, şi vom rata Proiectul pentru România. Faptul că ne ratăm problemele personale nu este o problemă. Ghinionul ar fi, pentru România, să ratăm proiectul Pentru România”, a susţinut Gheorghe Falcă.

La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă 2 noiembrie, PDL-iştii bihoreni vor vota unul dintre cei doi candidaţi în 7 secţii de vot existente în Bihor..

Distribuie:

Postaţi un comentariu