Dragnea vrea să facă echipă cu Zgonea la conducerea PSD şi-l vrea mai aproape pe Dâncu

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, în faţa participanţilor la Conferinţa judeţeană a PSD Cluj, că, după alegerea sa ca preşedinte, doreşte să facă echipă în conducerea partidului cu Valeriu Zgonea, care să ocupe funcţia de preşedinte executiv, şi de asemenea, să-l aibă mai aproape pe sociologul Vasile Dâncu.

„Astăzi, pe lângă alte mesaje pe care le-am transmis, am vrut să fac o solicitare publică domnului Vasile Dâncu să revină alături de partid, să fie mai activ în a sprijini partidul. Sper să accepte lucrul acesta, pentru că social-democraţia are nevoie de Vasile Dâncu. De asemenea, am vrut să anunţ aszăzi că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea în conducerea partidului”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că are foarte multă încredere în noua echipă a PSD care va fi aleasă în cadrul congresului partidului.

„Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi, pe care îi vom avea alături după alegerea în congres, o să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD, pentru noul ciclu politica care începe în 2016”, a completat preşedintele interiamr al PSD.

Liviu Dragnea a participat, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu